Желатин – це харчовий продукт у вигляді порошку світло-жовтого кольору, без смаку та запаху. Желатин отримують шляхом часткового гідролізу колагену, присутнього в шкірі, шляхом кислотної обробки. Желатин має кілька властивостей, таких як желеутворення, водопоглинання, утворення плівки, згущення та освітлення, тому його можна використовувати в багатьох продуктах.

Желатин широко застосовується у кондитерських виробах (желе, мармелад, цукати, жувальна гумка), страви з м’яса або риби (холодець, заливне, студень). Желатин використовується також у морозиві: він запобігає утворенню кристаликів льоду, а також впливає на процес денатурації білків.

Компанія «СОТУ Трейд» імпортує як свинячий так і яловичий желатини від декількох компаній. За правильним підбором звертайтеся до менеджерів.

Желатин